Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: ЯКІ ЕПІЗОДИ РОМАНУ "ПРИСТРАСНА ТРАСА ДО ЩАСТЯ" ВИ ВВАЖАЄТЕ НАЙЕМОЦІЙНІШИМИ?..  (Прочитано 2261 раз)
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« : 16 Липня 2009, 12:12:05 »

Мені, як автору, безумовно, цікаво, які ж саме моменти моєї книжки виявилися для вас найемоційнішими. Багато моїх друзів і знайомих, що прочитали книжку, розповідали мені про те, що викликало у них здивування, сльози чи радість... Кажуть, найбільше епізодів саме "сльозливих"... одні плачуть у сцені аборту... інші - під час розмови головної героїні Аліни з мамою... треті - під час сцени зустрічі Аліни із подругою Ольгою на Пасху у церкві... інші - під фанфари хеппі-енду... Поділіться своїми емоціями!!!
Записаний

Анжеліка
Наталія
Новачок
*

« Відповідь #1 : 31 Серпня 2009, 18:51:35 »

Так, в книзі багато моментів, читаючи які на очі набігали сльози. Самим найемоційнішим – це був перший розговор з мамою по телефону. Також плакала разом з Аліною, коли вона на Пасху залишилася одна і прийшла хазяйка квартири Катерина Василівна. А коли Сергій пройшов мимо теж було прикро – як міг такий розумний чоловік повірити пліткам? Хоч в житті таке трапляється дуже часто. Розум і почуття – до чого ми більш прислухаємося? Або взагалі себе не слухаємо, а орієнтуємося на думку інших людей – що ж люди скажуть?  Ці важливі питання,  яки хочеться й собі поставити після прочитання.
 Взагалі – чудовий роман. Читала повільно, розтягуючи задоволення від сюжету. Спочатку назва роману визвала подив – а чому траса, а не дорога? Потім зрозуміла.
Анжеліко, спасибі Вам, та всім, хто допомагав у видавництві книги,  за приємне читання! З радістю б прочитала би й інші Ваші твори! Хай щастить Вам! Усміхнений

« Останнє редагування: 31 Серпня 2009, 18:54:32 від Наталія » Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #2 : 31 Серпня 2009, 19:03:55 »

Дякую вам, Наталю, за щирість і емоції! Траса - тому що лижна і тому що траса- це щось більш стрімке, аніж дорога... хоча, згодна, що менш романтично... але життя більше схоже на стрімку трасу із небезпеками, несподіванками і крутими віражами, аніж на поетичну дорогу із тополями, осокорами і гарними краєвидами... може, колись захочеться написати і щось зовсім романтичне і спокійне... але на даний момент я не пишу прозу - займаюсь підготовкою каталогу моїй робіт...
однак, ваші листи спонукають мене писати... і це добре! хто знає, може скоро народиться новий роман))) удачі вам!!! щасти!
Записаний

Анжеліка
Світлана
Новачок
*

« Відповідь #3 : 27 Жовтня 2009, 09:35:13 »

Добрий день, Анжеліко!
Прочитала ваш роман за один вечір, не могла від нього відірватися! На очі наверталися сльози,  коли Олегу було байдуже до своєї дитини і дав Аліні гроші на аборт; коли на Пасху головна героїня залишилася одна і її господиня прийшла (залишилися ще добрі люди); коли через декілька років знову зустріла Олега, і як він її обріхував; коли зник Сергій і нічого не пояснив (мені це дуже близько тому, що так колись трапилось і в моєму житті, я плакала і за Аліну, і знову переживала ті відчуття....)...
Дякую вам велике! Я знову трішки почала вірити в існування кохання і в свої мрії.
З нетерпінням чекаю ваших нових романів! Усміхнений
« Останнє редагування: 27 Жовтня 2009, 09:36:55 від Світлана » Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #4 : 28 Жовтня 2009, 17:52:39 »

дякую вам, Світлано! кожен із нас переживає складні момменти в житті... іноді навіть здається, що стільки болю людина не здатна витримати... але ми мусимо жити далі... думати позитивно... любити світ і робити його кращим! щасти вам! нехай ваше кохання постукає до вас якнайшвидше.... удачі! любові! перемог!
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: