ангел
Новачок
|
 |
« : 24 Червня 2009, 18:28:17 » |
|
АНжелика! ИНтерсено, какие из своих занятий вы считаете работой, а какой хобби???
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« Відповідь #1 : 24 Червня 2009, 19:25:35 » |
|
Все, чим я займаюсь у певний період часу є моєю роботою... творчою... однак, усе без вийнятку може перетворитися на хоббі. коли я їду на гастролі - я співачка, яка у вільний від концертів час пише, малює. І навпаки... із справжніх захоплень, що не перетворилося на мою роботу - це мандри. Я із насолодою подорожую світом і Україною. До речі, іноді це співпадає із арт-турами чи музичними гастролями. Так що все у житті невіддільне. Дякую за запитання! P.S. Деякі записки із моїх мандрівок - у рубриці МАНДРИ у цьому блозі)))
|
|
|
|
« Останнє редагування: 07 Грудня 2009, 14:43:26 від АНЖЕЛІКА »
|
Записаний
|
Анжеліка
|
|
|
ангел
Новачок
|
 |
« Відповідь #2 : 26 Червня 2009, 18:01:10 » |
|
Анжелика, а ви что-нибудь коллекционируете? Я, например, привожу из разных стран чашки. Может, будем меняться?
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« Відповідь #3 : 04 Липня 2009, 18:35:45 » |
|
Ні, чашки я не колекціоную... але у мене є цікава колекція декоративних тарілок, привезених мною з різних країн і, звичайно, з українських регіонів. У тому числі маю невелику колекцію керамічних тарілок, створених за моїми ескізами... Незабаром ми частково опублікуємо їх на цьому сайті в рубриці ЕТНОГЛАМУР. Поділіться враженнями![b][/b]
|
|
|
|
|
Записаний
|
Анжеліка
|
|
|
|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« Відповідь #4 : 25 Серпня 2009, 12:40:08 » |
|
Як я і обіцяла - ми опублікували на сайті (тут у форумі в рубриці ЕТНОГЛАМУР) колекцію тарілок за моїми ескізами... вони створені у м.Косів, тому, зрозуміло, що використані кольори і технології, характерні саме для косівської кераміки... сподіваюсь, вони вам сподобаються... що ж стосується моєї колекції тарілок - то вона значно ширша...у ній є декоративні тарелі, привезені із Кіпра, Туреччини, Єгипта, Туніса і різних країв України. Коли-небудь я продемострую і цю колекцію на сайті, якщо вам цікаво...)))
|
|
|
|
|
Записаний
|
Анжеліка
|
|
|
|