Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: Нова книга Анжеліки Рудницької  (Прочитано 1422 раз)
Дмитро
Новачок
*

« : 23 Червня 2009, 14:41:35 »

Анжеліка, а Ви вже почали писати нову книгу? і коли плануєте її надрукувати?
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #1 : 24 Червня 2009, 01:59:45 »

Дмитре! Письменницька творчість справді цікава. Вона затягує, провокує більше придивлятися до людей, перевтілюватися у чужі образи, прислухатися до цікавих історій.
Одразу після здачі роману в коректуру - я вигадала сюжет нової книжки. Це було 1-2 травня. Нова історія - більш складна, заплутана і трагічна. Але з умовним хеппі-ендом. Я навіть вигадала імена головних героїв, визначила їхні професії й характери... Залишилося найменше - знайти кілька місяців у житті, щоб написати цю книжку. Як тільки відважусь почати - обов"язково повідомлю на форумі!!! Дякую за цікавість до моєї творчості! ...)))
Записаний

Анжеліка
Юлія
Новачок
*

« Відповідь #2 : 27 Червня 2009, 14:04:17 »

Добрий день! Сьогодні поїхала на Петрівку купити словники і накупила купу інших книжок. Вже йшла додому, але випадково побачила магазин Читайко. Зайшла. Ви там презентували нову книгу. Ось вже півдня її читаю, подобається. Дякую.
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #3 : 01 Липня 2009, 18:38:26 »

Дякую, було б приємно, щоб ви залишили на форумі свої думки і емоції з приводу роману "Пристрасна траса до щастя"... Зараз готується радіоверсія книги і кожна думка для мене важлива...
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: