Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: УКРАЇНСЬКИЙ ВСЕСВІТ АНЖЕЛІКИ РУДНИЦЬКОЇ У МИКОЛАЄВІ  (Прочитано 1565 раз)
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« : 16 Червня 2009, 21:25:21 »

У червні 2009 року в Миколаївському художньому музеї (одному із найстаріших художніх музеїв України) відбувається мистецька виставка Анжеліки Рудницької "Український всесвіт". На ній представлений вишиваний живопис Анжеліки та гобелени, створені за її ескізами. Виставка продовжиться до 28 червня. Запрошуємо усіх прихильників мистецтва!
Записаний

Анжеліка
Дмитро
Новачок
*

« Відповідь #1 : 23 Червня 2009, 15:04:38 »

бачене складає враження погляду в майбутнє України. неймовірно!)))
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #2 : 04 Липня 2009, 18:48:50 »

ДМИТРЕ! БУДУ РАДА БАЧИТИ ВАС НА СВОЇЙ ВИСТАВЦІ У КИЄВІ! ДЯКУЮ ЗА НАТХНЕННЯ!
Записаний

Анжеліка
Юрій
Новачок
*

« Відповідь #3 : 29 Серпня 2009, 00:16:19 »

У Ваших подушках є щось по-домашньому душевне та ностальгійне. Ви нібито творите українське традиційне ремесло з новаторською сучасною Авторською думкою, яка власне відносить людину у щось фантастичне та казкове. У ваших образах грамотно перетнулись мотиви як національно патріотичні так дещо чужі наприклад турецькі, балканські та навіть індійські що і робить вашу творчість багатогранною та унікальною у своїх джерелах. Надзвичайно грамотною та складною є кольорова гама та композиція.
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #4 : 30 Серпня 2009, 14:59:54 »

Дякую, Юрію! дуже приємно, що вам подобається моя творчість... правда, не знаю, чому вам приглянулися саме мої подушки, адже їх виготовляють за моїми ескізами виробничим способом... у собі вони зберігають лише мої ідеї, оптимізм, барви, енергію... я більше люблю оригінали творів... сподіваюсь, ви їх побачите і ще поділитеся вашими думками...
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: