hebi
Новачок
|
 |
« : 22 Травня 2010, 17:10:43 » |
|
Aнжелика, когда у тебя были проблемы со здоровьем, ты задумывалась, что нас ждет после смерти ? Ты веришь в то что после смерти мы продолжаем существовать? Как ты можешь это объяснить, если даже во время обычного сна мы исчезаем.....
|
|
|
|
« Останнє редагування: 23 Травня 2010, 10:26:17 від hebi »
|
Записаний
|
|
|
|
|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« Відповідь #1 : 26 Травня 2010, 16:58:49 » |
|
навіщо вам знати мої думки з цього приводу? це не для публчного обговорення...
|
|
|
|
|
Записаний
|
Анжеліка
|
|
|
hebi
Новачок
|
 |
« Відповідь #2 : 04 Червня 2010, 17:53:38 » |
|
навіщо вам знати мої думки з цього приводу? це не для публчного обговорення...
менi цiкава Ваша думка, тому що Ви неординарна людина i у Вашому життi були випробування
|
|
|
|
|
Записаний
|
|
|
|
|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« Відповідь #3 : 07 Червня 2010, 14:57:37 » |
|
повторюсь... але вважаю, що такі думки не для публічного обговорення... до того ж релігії описують, що нас чекає після смерті... краще, як на мене, шукати відповіді у сакральних текстах, наприклад, у Біблії, а не в публічних людей, якими б вони не були))) удачіі вам! і дякую за запитання
|
|
|
|
|
Записаний
|
Анжеліка
|
|
|
|
ngoo
Гість
|
 |
« Відповідь #4 : 17 Вересня 2010, 00:11:01 » |
|
Так, ці речи не для публічного обговорення, але мені всеж дуже цікава ваша думка. Літератури дуже багато,але інформація в ній дуже противоречива. Як ви пояснюєте те, що у цьому світі стільки страждань ? Якщо бог добрий і справедливий , то чому , наприклад , помирають дiти або народжуються iнвалдами. Чому хорошi люди дуже часто йдуть з життя дуже рано, а погані живуть довго. ЦЕ ФАКТ. Чому невиннi люди страждають ? Цей список може бути дуже довгим. Несправедливість можно пояснити реiнкарнацiєю: тi, хто грiшив у минулому життi, у цьому страждає, але сучасне християнство реiнкарнацiю не признає. Ви, Анжелка дуже оптимiстична людина. Напевно вам допомогає бути такою розумiння цього свiту. Тож пояснiть менi, чому стiльки страшних речей у свiтi. Ви казали, що я примiтвно розумiю бога т.д. Я давно знаю, що існує загальне вселенське Я, що в кожному з нас частка цього Я. З цього можна зробити висновок, що нам, як частинi бога, тобто богу, потрiбно мучитися і страждати. Навіщо ?
|
|
|
|
« Останнє редагування: 17 Вересня 2010, 00:14:19 від ngoo »
|
Записаний
|
|
|
|
|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« Відповідь #5 : 20 Вересня 2010, 12:34:38 » |
|
ВИ Ж ЧАСТИНА ЦЬОГО "Я"! відкиньте комп і все матеріальне, усамітніться і спробуйте знайти відповідь усередині себе... я не претендую на роль проповідника і вчителя)
|
|
|
|
|
Записаний
|
Анжеліка
|
|
|
|
ngoo
Гість
|
 |
« Відповідь #6 : 14 Жовтня 2010, 21:50:08 » |
|
Легко говорить про бога и справедливость, имея богатого мужа и друзей из жлобов украинского "шоу бизнеса".
|
|
|
|
« Останнє редагування: 15 Жовтня 2010, 06:43:59 від ngoo »
|
Записаний
|
|
|
|
|