Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: ПРИСТРАСНА ТРАСА ДО ЩАСТЯ. 3 місяці після виходу книги  (Прочитано 443 раз)
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« : 04 Вересня 2009, 10:47:40 »

Три місяці тому я  спільно із літературною агенцією сестер ДЕМСЬКИХ видала перший у своєму житті роман. Точніше - жіночий роман - "ПРИСТРАСНА ТРАСА ДО ЩАСТЯ". Про любов і розчарування, ілюзії й реальність, порядність і підлість... Головна героїня цього роману Аліна - юна студента, майбутня журналістка, котра попри важкі обставини і пристрасті у житті, не здалася. Цей роман схожий на історію Попелюшки. Але насправді, це сучасна історія, що відбувається у Києві, про дівчину, яка, подолавши важкий шлях, знайшла своє велике кохання і щастя! Вона, переживши страх, зради, підступність, всупереч обставинам, заново відкрила себе, світ і любов!
Презентація та автограф-сесія книги для читачів і преси відбулася 31 травня 2009 року на книжковому ярмарку в Українському домі. А закрита вечірка-презентація для друзів пройшла 10 червня у столичному ресторані "ТУРГЕНЄФФ".

Нині книгу читають у всіх куточках України. Відгуки приходять на е-мейл, сюди - на форум, смс-ками на мій телефон, у Територію А. Дякую усім, хто читав, співпереживав, підтримував!
Днями я зустрічаюсь із сестрами Демськими, щоб поділитися враженнями від співпраці. Й можливо, запланувати нові проекти.
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: