Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: КНЯЗЬ А.- ЗАСЛУЖЕНИЙ АРТИСТ  (Прочитано 726 раз)
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« : 28 Січня 2010, 15:14:14 »

Кілька днів тому український співак Андрій Князь отримав звання заслужений артист України. Цікаво, що його перший сольний концерт, який років 8 тому пройшов у Львівській опері, вела я і "благословляла" його на сольну кар"єру. Відтоді Андрій змінився - змужнів, записав багато пісень, об"їздив з концертами Україну. А про свій перший виступ пам"ятає досі. І, називаючи мене "хрещеною мамою", завжди ділиться своїми успіхами. Щоправда, мега-зіркою навіть українського масштабу, Князь так і не став. Але я йому цього бажаю!!! І вітаю з присвоєнням державної відзнаки! Приєднуйтеся!
Записаний

Анжеліка
nightsongdance
Новачок
*

« Відповідь #1 : 28 Січня 2010, 18:46:37 »

Напевно, завжди приємно дізнаватися про успіхи людей, з якими колись доводилося тісно співпрацювати (але як показало життя - не завжди - є люди, у яких успіхи інших викликають заздрість і т.п.)... Взагалі я про Андрія Князя (що є в Україні такий співак) дізналася випадково тільки в 2009 році. Але судячи з Вашого повідомлення - це серйозний діяч. Що радісно? Радісно те, що людина, яка не мигтить на усіх музичних каналах (хоч, як з`ясувалося - у нього і кліпи є) та яку не чути по радіо широкій аудиторії змогла отримати звання. Значить, ще є здоровий глузд у нашій країні...
Записаний
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: