Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: ЯКИЙ ПРЕЗИДЕНТ НАЙКРАЩИЙ ДЛЯ МИТЦІВ???  (Прочитано 1682 раз)
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« : 16 Січня 2010, 13:57:25 »

17 січня 2010 року в Україні вибори Президента країни. Час відповідального вибору. Сьогодні - напередодні виборів - день політичної тиші. Жодної політ.реклами чи агітації. Навіть сумнуватий телеефір став. Але справа зовсім не у цьому. Завтра ми з вами підемо голосувати. Я піду. Це точно. Не хочу, щоб за мене хтось вирішував чи використовував мій голос або ж комусь залишалося більше можливостей для підтасовки.
Не знаю, чи голосуватимете ви. Та є у мене до усіх вас одне питаннячко - хто, на вашу думку, із кандидатів у Президенти найбільше цікавиться українською культурою і чия кандидатура була б найкращою для розвитку вітчизняної музики?? Подискутуємо??? Нам же із цією людиною 5 років жити і працювати!!!
Записаний

Анжеліка
Юра
Новачок
*

« Відповідь #1 : 16 Січня 2010, 18:46:46 »

Я вважаю що можливо цей кандидат-Юлія Тимошенко,тому на своїх перших виборах свій голос віддам за неї.А,ви Анжеліка Не зрозуміло
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #2 : 18 Січня 2010, 10:03:26 »

мабуть, солідарна з вами)))
Записаний

Анжеліка
Юра
Новачок
*

« Відповідь #3 : 18 Січня 2010, 16:41:32 »

тож в другому турі також будемо її підтримувати !
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #4 : 19 Січня 2010, 20:10:16 »

домовилися!
Записаний

Анжеліка
Юра
Новачок
*

« Відповідь #5 : 20 Січня 2010, 16:30:57 »

мабуть 7 лютого.....підемо до виборчих дільниць.
Записаний
don-ki-HOT
Новачок
*

« Відповідь #6 : 06 Лютого 2010, 13:05:38 »

Абсолютно не поділяю ваші погляди. Коли приходив до влади Ющенко мені здавалось що ось воно вирішення проблем кіно, рейдерських атак на бібліотеки і таке інше! Але як бачимо з часів Кучми нічого не змінилось, на телебаченні абсолютно відсутня пропаганда відчизняного митця. Як на мене Юля це лише гарний бренд і все, Яник пуста коробка, тому жоден з них нічого для відчизни доброго не принесе, тим паче нашим митцям. Хоча що потрібно справжньому поету, письменнику, художнику - думка, папір і олівець. Рембрандт ніколи ніким не підтримувався, нікому не був цікавим але талант все ж таки пробився крізь віки на своє заслужене місце. Тому потрібно всеж більше на свої таланти надіятись аніж на наших бездарних політиків.
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #7 : 06 Лютого 2010, 18:31:18 »

у мистецтві я сподіваюсь лише на Боже благословіння... до чого тут політика?.. але культура - це широке поняття... і коли людина не знає елементарного - значення слів, імен відомих митців, важко сподіватися на таку підтримку...
« Останнє редагування: 11 Лютого 2010, 14:20:10 від АНЖЕЛІКА » Записаний

Анжеліка
don-ki-HOT
Новачок
*

« Відповідь #8 : 07 Лютого 2010, 14:45:51 »

у мистецтві я сподіваюсь лише на Боже благосорвіння... до чого тут політика?.. але культура - це широке поняття... і коли людина не знає елементарного - значення слів, імен відомих митців, важко сподіватися на таку підтримку...
Але ж у тупого кандидата є широке коло фахівців...
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #9 : 11 Лютого 2010, 14:20:58 »

тепер у кожного з нас є шанс перевірити це...
Записаний

Анжеліка
Дмитрий Коган
Новачок
*

« Відповідь #10 : 06 Квітня 2010, 02:24:21 »

Мы, творческие люди.. не должны надеяться на власть. Власть будет нас поддерживать только тогда, когда у них есть выгода.
Конечно, с одной стороны.. мне, как противнику ВФЯ, кажется.. что Юлия Владимировна, лучше для нас.  Ведь она женщина, а значит.. душевная, чувственная, творческая личность. У женщин больше сердце и шире душа.
НО!
Не думаю, что что-либо изменилось бы..  всё зависит от инвестирования средств в проект. А если он заслуживает внимания.. то эти инвестиции будут при любом президенте.
Вопрос в другом. Кто из них создаст такую экономическую ситуацию в стране, при которой будет легче найти инвесторов?
У нас есть шанс проверить. Но лично я пытаюсь что-то изменить сам.. надеюсь получиться. Стучусь в двери, может кто откроет?)))
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #11 : 06 Квітня 2010, 20:05:00 »

удачі!
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: