Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: ПРИКОЛЬНО!!! ЩОЙНО ВИЯІВИЛА: МОЄ "СПРАВЖНЄ" ПРІЗВИЩЕ ЦАУБЕРШТЕЙН  (Прочитано 1180 раз)
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« : 08 Січня 2010, 18:00:47 »

ПРИКОЛЬНО!!! ЩОЙНО ВИЯВИЛА: МОЄ "СПРАВЖНЄ" ПРІЗВИЩЕ ЦАУБЕРШТЕЙН
Справді прикольно!!! На одному із сайтів знайшла чергову інформаційну "качку" про себе - виявляється, що моє "справжнє" прізвище Цауберштейн. Ніби в президенти країни не балотуюся, та й вже два роки веду дуже замкнутий спосіб життя. А люди щось "копають", вигадують... Навіть не можу визначитися така "увага" до моєї персони: це приємно чи смішно... Я знаю прізвища не лише тата і мами, бабусь і дідусів, а й прабабусь і прадідусів... Серед них Цауберштейнів не було. Зате ці публікації примусили мене зайвий раз зателефонувати батькам і влаштувати коротку дискусію з питань генеалогії. Ми пригадали не лише прізвища, а й національності своїх предків. Євреїв серед них, як і Цауберштейнів не було. Для повноти інформаційної картинки я заглянула у пошук: чи існує взагалі прізвище Цауберштейн. І була розчарована - такого прізвища в природі  немає. Є Берштейн, зустрічається Цау. А от Цауберштейнів не існує. Але зате тепер у мене є шанс взяти собі оригінальний псевдонім... Як вважаєте?
Записаний

Анжеліка
piratapes
Новачок
*

« Відповідь #1 : 11 Березня 2011, 08:02:45 »

Та ні, Вам він не підійде )) Але історія мене посмішила ))
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #2 : 03 Липня 2011, 11:30:08 »

мене теж))) іноді таке про себе дізнаєшся  Підморгую
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: