Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: УКРАЇНСЬКА "ФАБРИКА ЗІРОК" З ЛАТВІЙСЬКИМ ПРИСМАКОМ  (Прочитано 1276 раз)
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« : 04 Січня 2010, 16:55:55 »

Три місяці майже вся Україна (рейтинги це підтверджують) вболівала, хвилювалася або ж просто цікавилася подіями третьої української "Фабрики зірок", яку російськомовні ведучі і члени журі вперто називали "фабрікою зірок". Можливо, багатьох перипетії юних артистів не дуже цікавили. Але в неділю ввечері, як правило, більше дивитися по телевізору нічого, а тут - все яскраво, масштабно, динамічно... От і втягнулися. Я теж дивилась це шоу при найменшій можливості. Все-таки, тут відвойовують своє місце під шоу-бізнесовим сонцем майбутні колеги!
У програми було море плюсів і багато мінусів, але ці мої зауваження і компліменти - для спеціальних видань і фахових дискусій. А от не поговорити з вами про переможця - просто неможливо!
У новорічну ніч я, звичайно, "Фабрику" не дивилася. Та цікавість, хто ж став кращим, примусила мене подивитися повтор. І розчаруватися!!! По-перше, нам три місці обіцяли, що переможці виступатимуть на майдані у новорічну ніч. Але організатори не поцікавилися, чи не узгодили, що на головному майдані країни буде зовсім інше шоу - "З Україною в серці"... Тому "Фабрика"  мусила "переселитися" під екран на майдані й розважати купку школярів, які мужньо терпіли люті морози заради новоспечених улюбленців. Вони, як і ми хотіли пошвидше дізнатися - хто з стане кращим! По-друге, запропоноване "НОВИМ каналом" шоу навряд чи змогло конкурувати із новорічними телепропозиціями інших телеканалів. А по-третє, усі прогнози стосовно переможця розбилися об новорічну ніч. Бо краща вокалістка Еріка виявилася у хвості рейтингової вісьмірки. Найпопулярніші серед юної публіки брати Борисенки теж загубилися десь у снігах продюсерських уявлень. А серед супер-мега-фіналістів (за уявленнями організаторів) - українця Олексія Матіаса і латвійця Стаса Шурінса, переможцем виявився ризький гість української "Фабрики".
От і виявляється, що посеред 15 тисяч співочих українців, які шукали свого "щастя" у цьому проекті, талановитіших за латвійця не виявилося... Тепер Латвія повинна бити поклони перед "Новим каналом", що її Стас знайшов себе. А українські співаки втішитися тим, що вони гірші... Що ж поробиш? Сила впливу й авторитету композитора і продюсера Костянтина Меладзе величезна! Але вже тоді, коли в одній із перших програм Костянтин "врятував" Шурінса від вильоту, скориставшись правом вето на самому початку проекту, стало зрозуміло, що цей хлопець явний фаворит продюсера! Я далека від думки, що за Стаса хтось платив, чи за нього хтось домовлявся... Він, безумовно, талановитий, хороший, сумноокий хлопець. Та його перемогу можна було передбачити вже тоді, коли він - громадянин іншої країни - потрапив у число українських "фабрикантів". Але якщо Меладзе хотів з ним підписати контракт, то навіщо було задіювати таку велетенську машину, як "Фабрика"? З Костиними зв"язками із Шурінса можна було зробити зірку іншими методами. І цікаво, чи розуміє "Новий канал", що його проект просто використали?..
Єдине, що виправдовує таку логіку Меладзе, так це перемога Насті Приходько на російській "Фабрике звезд". Ну от такий він неформатний цей Меладзе! Хто із учасників "Фабрики-3" стане зіркою - поживемо-побачимо... А от почувати себе другосортними - це так по-українськи!.. Тепер зрозуміло, чому на знімальному майданчику не було жодної людини, що розмовляла б українською (за вийнятком двох конкурсантів)... Щоб Шурінсу було зрозуміліше??? А ще цікаво, чи буде "Фабрика" під номером 4 і чи знайдуть організатори зацікавленого продюсера?
І ще одне цікаво, що думаєте ви, коли дивитися на усе це?
P.S. У будь-якому разі Стасу і всім фіналістам бажаю самореалізації й удачі! "Новому каналу" - мудрості й патріотизму! Нам - хорошої музики! З Новими зірками вас!

Записаний

Анжеліка
Юра
Новачок
*

« Відповідь #1 : 16 Січня 2010, 18:43:09 »

а мені не дуже сподобалась ця фабрика.....на жаль. Засмучений
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #2 : 18 Січня 2010, 10:15:39 »

Юро! напишіть, будь ласка, чому саме не сподобалася! нам усім цікаво!!!
Записаний

Анжеліка
Юра
Новачок
*

« Відповідь #3 : 18 Січня 2010, 16:40:08 »

тому що я зрівнюю з другою фабрикою,там дуже цікаві Бадоївські постановки номерів,що не зрівняти з трет.ф-кою.
багато що є зрівнювати......)
дивлячись другу фабрику взагалі не приходила думка що колись близько по знайомлюсь з однією з фабриканткою та взагалі розпочну з нею працювати....
Записаний
nightsongdance
Новачок
*

« Відповідь #4 : 27 Січня 2010, 14:49:32 »

Я взагалі не дивлюся ці фабрики. Вже сприймаю (чи то пак - намагаюся сприймати) кінцевий продукт, а не полуфабрикат чи сировину, так як для мене людина, що співає на радіо, чи телебаченні - це людина з іншого виміру (це порівняння не завжди  як захоплення, просто інша людина - і все),  а якщо бачиш, як з продавця, чи з кого там, намагаються ліпити зірку - просто жалюгідно це сприймається.  Знаєте, є така думка: "Якби люди  знали, як приймаються закони, та робиться ковбаса - вони б не виконували перше і не їли друге".
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #5 : 28 Січня 2010, 15:17:52 »

але погодьтеся, завжди радує те, що таїнство творення залишається... бо світ музики і мистецтва не вимірюється лише однією "Фабрикою"... дякую за коментар!
Записаний

Анжеліка
nightsongdance
Новачок
*

« Відповідь #6 : 28 Січня 2010, 19:01:49 »

Так, погоджуюся, адже таємниці, загадки завжди ваблять, а простота, як то кажуть "хуже воровства". Можливо, і не зрозуміло до чого тут це - але це моя думка. Взагалі, епоха всіх цих проектів почалася на пострадянському просторі, наскільки я пам`ятаю,  на Російському каналі (не перший, саме канал "Росія"). Називалась вона "Народный артист". Мої батьки з захопленням її дивились та розповідали мені в подробицях, т.к. я жила в гуртожитку без телевізора. Перемогли "Другие правила". Пам`ятаю - і зошити навіть з ними стали друкувати. І що, де ці "Інші правила"? Щось і не чути, і не видно, та й тоді вони пару пісень виконали і все... Мені здалося, що сам проект по виявленню нових "зірок" тривав довше, ніж слава новоспечених "зірок". Ці фабрики - я взагалі їх не сприймаю - дуже вже набридли ці проекти... А з Нової фабрики все-таки моє око вихопило харизматичну красуню Еріку (здається не поплутала - дівчина така чорнявенька зі стильною стрижкою і розумними очима). Взагалі, судячи з коментарів в інтернеті, у людей є здоровий глузд і вони не сприймають світ музики з мистецтвом і шоу бізнес, як тотожність...
Записаний
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: