Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: Юрко Юрченко "Анжеліка"  (Прочитано 1684 раз)
русо-туристо
Користувач
**

« : 06 Грудня 2009, 00:07:20 »

ось , випадково натрапив на ютубі на цікавий кліп Юрка Юрченка "Анжеліка " , де ви Анжеліко граєте роль вояка , стріляєте з автомата , повзете з автоматом в руках під перешкодами . Цікавий задум , але не до кінця зрозуміло звязок зі словами пісні  і вашою роллю в цьому кліпі . Розкажіть детальніше про це , а також , чому цю пісню заспівав саме Юрко Юрченко і саме про вас . Як вам військова служба , сподобалась  ?  Сміюся

<a href="http://www.youtube.com/v/DpJIS-99-K0&amp;hl=ru_RU&amp;fs=1&amp;" target="_blank">http://www.youtube.com/v/DpJIS-99-K0&amp;hl=ru_RU&amp;fs=1&amp;</a>
« Останнє редагування: 26 Квітня 2010, 12:59:18 від MooN » Записаний
русо-туристо
Користувач
**

« Відповідь #1 : 16 Грудня 2009, 16:50:05 »

Напевно Анжеліка дуже рідко заходить в розділ форуму "Анжеліка Рудницька і "Територія А" " .  Усміхнений Ось уже 10 днів пройшло , а Анжеліка все мовчить . А може питання не дуже зручні ?  Не зрозуміло
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #2 : 04 Лютого 2010, 16:55:00 »

служба сподобалася... один її можна терпіти.. а от хлопці зі спецназу, котрі зі мною знімалися - викликають захоплення... що стосується пісні - то вона говорить сама за себе... а описувати чому сніг білий - це не те, що незручно... просто сумно)))
Записаний

Анжеліка
русо-туристо
Користувач
**

« Відповідь #3 : 24 Лютого 2010, 14:59:07 »

Знаєте , що Анжеліко ? Підморгую Мене ваша відповідь не задовільнила до кінця .  Сміюся Шкода , що ви проігнорували ці питання , хоча і відповіли на одне із них . Поясню чому . У багатьох людей , який дивились цей кліп , виникали такі самі запитання , що і в мене .
Ось зміст пісні :

"Весняний день малює свіжі акварелі,
Дивується і день, і ніч.
Весняний день - короткі всі його постелі,
Наводять контури сумні.
Незрима па`мять днів давно минулих,
Короткий спогад знов і знов...
Чого вертаються сюди, кого забули?
Чи правду, чи свою любов?..

[Приспів]
Анжеліка, Анже-Анжеліка...

Кого захочить серце, кажуть: "Те і буде..."
Воно мене зігріє, а в душі зима!..
Неправду, ой, не правду говорять люди,
Що серце є - дущі нема... "

Звісно хто бачив цей кліп до кінця не зміг зрозуміти до чого тут ви в образі  вояка  і  чому саме образ вояка був обраний ? Адже натяку на військову службу в словах пісні не має .
Ну і не зрозуміло , чому саме Юрко Юрченко заспівав про вас , невже він був закоханий у вас ?  Усміхнений

P.S.  Я настирливий Сміюся

Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #4 : 24 Лютого 2010, 17:15:58 »

тут немає таємниці... кліп був вражаючий - про рішучу дівчину і хлопця-П"єро... пояснювати образи - це все одно, що переповідати ідею фільма, книжки чи полотна... надто вже радянський підхід... тому й не відповідала... писати лекції на цю тему немає можливості... все інше - треба спитати у Юрченка... чужа душа - темрява.............. залишайтеся настирливим)
Записаний

Анжеліка
mkifa
Новачок
*

« Відповідь #5 : 05 Квітня 2010, 21:53:20 »

Здраствуйте, очень приятно было увидеть этот клип, так как есть много чего вспомнить. Ведь много ребят с моей роты увидел, ротного и овчарку Санту. Хотелось бы получить ссылочку на клип чтобы его можно было бы скачать. большое спасибо. E-mail: mkifa@ukr.net
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #6 : 06 Квітня 2010, 20:17:37 »

він є на цьому сайті - розішліть посилання, я не заперечую)))
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: