Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: Звязок пісень з емоційною складовою вашого особистого життя :)  (Прочитано 1575 раз)
русо-туристо
Користувач
**

« : 03 Грудня 2009, 10:58:09 »

Ось слухаю ваші пісні , Анжеліка , і ... стає так сумно . Усі ваші пісні , дісно дуже чуттєві , але так багато сумних . Плачу Наприклад -  ІГРАШКА , А ТЕБЕ НЕМА... , Я тебе кохала , Чорно-біла любов і інші .
І виникає логічне запитання , чому ці пісні з таким змістом виконуєте саме ви ? Тобто , чи має емоційна складова ваших пісень звязок з  емоційною складовою вашого життя . Відкрийте секрет . Підморгую
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #1 : 04 Грудня 2009, 13:48:00 »

коли я була весела і щаслива, ці пісні врівноважували не лише мої почуття, але й розуміння іншими мого внутрішнього світу... та коли все навколо почало руйнуватися у моєму житті - я сама злякалася своїх пісень, інакше почувши і зрозумівши їх... тепер мрію про оптимістичні тексти і музику... може, вони повернуть моє життя в інший бік?Не зрозумілоНе зрозуміло?? а чуттєвість нікуди не зникне....
Записаний

Анжеліка
русо-туристо
Користувач
**

« Відповідь #2 : 05 Грудня 2009, 10:29:22 »

Було б цікаво почути Анжеліку Рудницьку , яка виконує пісні в стилі R'n'B , Soul і обовязково пісні з позитивним настроєм . Усміхнений   Адже , які пісні виконуєш ,так і вони на підсвідовому рівні впливають на ваше життя . Чим позитивніший зміст , тим більше подобається він людям , бо люди і так по житті нагружені проблемами , і в піснях хотіли би відчувати релакс , позитив , радісні почуття . Врешті , пісні з хеппі ендом , будуть позитивно впливати на вас .  Усміхнений
« Останнє редагування: 05 Грудня 2009, 10:31:02 від русо-туристо » Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #3 : 07 Грудня 2009, 11:16:43 »

Усміхнений Усміхнений Усміхнений
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: