|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« Відповідь #1 : 04 Липня 2009, 19:30:53 » |
|
ПІсня "знайди мене" народилася у Миколи Трубача після того, як ми разом з ним і Віктором Павліком записали "Водограй" і навіть спробували зняти на цю пісню кліп. ПравдаЮ "Водограй" так і залишився десь на полиці у режисера, бо до цього проекту підключили ще кількох російських артистів і ніяк не могли зібрати усіх одночасно для зйомок... Але під час чергового приїзду до Києва Микола за обідом почав наспівувати нам мелодію "знайди мене". Ми з Павліком в один голос вигукнули : "Ф хочу цю пісню!" Микола скромно відповів, що взагалі-то він збирався виконати її сам, бо це перше в житті пісня, написана ним українською (рідною) мовою. ПОДІЯ!!! А потім подумав і додав: "Я нас усіх помирю - давайте запишемо її разом!"... Усе геніальне просте - любовний трикутник... очікування любові, щастя... щось є у цій пісні зворушливо-тривожне, беззахисне... Працювалося легко... Записували у Києві і Москві, зводили пісні у Москві. Коли почули результат, вирішили, що обов"язково повинні відзняти на цю пісню кліп.
|