Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ТЕРИТОРІЇ А  (Прочитано 1588 раз)
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« : 11 Вересня 2009, 17:25:07 »

17 вересня 1995 року вперше в історії українського телебачення вийшов в ефір Перший Національний відео-хіт-парад "ТЕРИТОРІЯ А". У ньому рейтингувалися 5 кліпів. До цього дня у вітчизняному телеефірі ніхто ніколи не бачив і не створював програм такого типу і формату.
Поява ТЕРИТОРІЇ А стала проривом для української популярної музики. Хіт-парад відкрив багато нових імен, серед них ті. хто сьогощні є найвідомішими артистами країни. Програма виходила на каналі ICTV протягом 5 років тричі на день і була найпопулярнішим музичним телепроектом Незалежної України кінця ХХ століття.
« Останнє редагування: 16 Вересня 2009, 17:37:12 від АНЖЕЛІКА » Записаний

Анжеліка
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #1 : 14 Вересня 2009, 17:56:39 »

ЗАЛИШАЙТЕ СВОЇ ПРИВІТАННЯ І СПОГАДИ ПРО ХІТ-ПАРАД "ТЕРИТОРІЯ А"!!!
ЇХ ПРОЧИТАЮТЬ УСІ!!!
Записаний

Анжеліка
nightsongdance
Новачок
*

« Відповідь #2 : 27 Січня 2010, 14:06:10 »

Добрый день, Анжелика! К сожалению, я не знала Территорию А тогда. Но в 2009 году с помощью Интернета  изучила практически всё и знаю больше, чем кто-либо другой обычный человек! И также поняла, что эта передача оказала огромное влияние на формирование новой эпохи в украинской музыке. В то же время была немного скандальной из-за того, что не могла найти общий язык с артистами. Очень плохо, что вы не могли понять друг друга и не слышали друг друга, поэтому вас легко было сломать, как в сказке о прутьях, которые вместе не сломать, а по отдельности - легко! Рада, что Вы нашли применение вашему творческому потенциалу. А также прочитала "Ауспиции" Бригинца Александра. Но ближе к теме. В 2010, насколько я понимаю, будет 15 - летие любимой многими передачи. И вопрос - будут ли звёзды тех лет приглашены на это мероприятие, будет ли оно открытым для всех желающих, будет ли концерт, состоящий как из Ваших песен, так и песен, полюбившимися многим и которые, я уверена, многие помнят и любят до сих пор (Вы, наверное, видите, что происходит сейчас в украинской эстраде - воздержусь от комментариев...)? Хотелось бы концерта с большой рекламной кампанией, чтоб все могли о нём узнать и попасть. Или это нереально?
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #3 : 04 Лютого 2010, 16:53:21 »

всебуло не так, як ви собі уявили... і ніхто нас не ломав... це була політика і до музики чи стосунків це не мало жодного стосування... але яке це має значення зараз???
Записаний

Анжеліка
nightsongdance
Новачок
*

« Відповідь #4 : 04 Лютого 2010, 23:00:00 »

що тут можна сказати. Сумно, коли політика стала причиною розпаду такого могутнього вітчизняного культурного осередку тих років. Я виросла на зарубіжній, радянській, російській музиці, ну і, звичайно, на українській народній. В 1997 році була вражена, коли до мене випадково потрапив збірник пісень на українській мові з піснями, під які можна класно потанцювати та слухати з не меншою насолодою, ніж популярні в той час зарубіжні... Скажу відверто - я була в шоці... Невже в Україні можуть ТАК співати??? Минули роки, я за допомогою інтернету знайшла майже половину тих пісень, декілька навіть знайшла на сайті Олександра Бригинця. Не знаю, чи то роки такі були, але зараз українська поп музика якось по-іншому сприймається. Деяка навіть взагалі не сприймається... Засмучений. Можливо, значення і не має. Що сталося, те сталося... І не можу зрозуміти  - я не бачила жодної передачі Територіі А, я відчуваю за нею ностальгію... Вибачте, якщо в моїх словах є щось зайве та не стосується теми...
Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #5 : 05 Лютого 2010, 16:13:49 »

дякую вам за щирість))) пишіть... навіть не по темі... а святкувати ми обов"язково будемо... і може, й пісні відновимо... у мене є багато ідей... тепер залишилося знайти спонсорів)
Записаний

Анжеліка
hebi
Новачок
*

« Відповідь #6 : 18 Травня 2010, 01:00:19 »

Анжелика, ну как называлась песня, ты должна помнить

там были слова

є,  новина у cвiтi є , я бiльше не хочу тебе

клип был кажется в авангардном стиле

« Останнє редагування: 18 Травня 2010, 01:02:07 від hebi » Записаний
АНЖЕЛІКА
Автор
Старожил

« Відповідь #7 : 20 Травня 2010, 11:37:46 »

на жаль, я не пам"ятаю...))) назву групи пригадайте, тоді, можливо щось знайдемо...
Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: