|
АНЖЕЛІКА
|
 |
« : 01 Вересня 2009, 19:40:15 » |
|
1 ВЕРЕСНЯ Перший раз у перший клас я йшла без мами... Мама потрапила у лікарню... і тому мене збирав до школи тато... усю ніч я прокидалася (чи не щогодини запитувала чи не пора вставати) - боялася проспати... а уві сні чомусь бачила сценки із мультика "Ну, постривай!" ("Ну, погоди!") - безкінечні погоні зайця і вовка... зранку підскочила, вдягнулася і пішла до сусідки - зав"язувати банти на мою коротку стрижку... чесно кажучи, їй це не дуже вдавалося - вона нервувала і не знала, як велетенські банти причепити на підстрижене волосся... врешті-решт якось начепила один бант зверху на маківку... і я, схопивши свій крутий німецький ранець, пішла до школи, намагаючись не крутити головою... мені здавалося, що він (бант) ось-ось впаде з моєї голови... до того ж мені страшенно тягнув цей бант волосся - було боляче... і дуже не вистачало мами... як поводитися на першій урочистій лінійці я теж не знала... я то ставила ранець між ноги, щоб він не падав... то бігла, щоб його віддати татові, бо мені здавалося. що ніхто з дітей не тримав портфелів... то намагалася стояти струнко, щоб все побачити, запам"ятати (бо потім усе треба було розповісти мамі) і нікому не заважати... але довго стояти на одному місці було для мене нестерпно... я, як заєць із вовком із моїх снів, знову бігла до тата... він мене заспокоював, пояснював, що й до чого - і я знову бігла до свого класу... отакі враження... першого уроку я не пам"ятаю... дуже хотілося бігати, а треба було сидіти... але пам"ятаю свою чудову першу вчительку Ніну Яківну Демчик і море квітів, яке ми їй подарували... з днем знань вас усіх!!!
|