Новини: Анжеліка Рудницька презентувала свій перший роман ... Читати

Сторінок: [1]   Вниз
Друк
Автор Тема: ДЕКАПОЛІС. ПРОНИКНЕННЯ.  (Прочитано 1979 раз)
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« : 01 Вересня 2009, 13:46:25 »

Вісім місяців я не могла малювати і вишивати... я потрапила у страшну кризу і депресію... мій світ руйнувався у мене на очах і я нічого не могла вдіяти... у такому стані я не мала права творити і переносити свій біль у роботи... бо для мене і моїх глядачів вони - світло, гармонія, радість... а всього цього довгі-довгі місяці довкола мене не існувало...
але я мусила це подолати... і здається, мені це вдалося... сьогодні завершена мною нова робота "ДЕКАПОЛІС. ПРОНИКНЕННЯ" ... вона - логічне продовження схоластичного, графічного, строгого червоного міста-безкінечника під назваою "Декаполіс"... нова версія - веселкова, яскрава, радісна, сонячна і, звичайно, безкінечна... скоро вона буде опублікована на сайті...
Записаний

Анжеліка
Vira
Новачок
*

« Відповідь #1 : 20 Листопада 2009, 22:13:10 »

Усміхнений Молюся за Вас...
Записаний
русо-туристо
Користувач
**

« Відповідь #2 : 03 Грудня 2009, 14:46:05 »

А з чим повязана ваша депресія і криза ? Можливо вам можна чимось допомогти ?  Не зрозуміло
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #3 : 04 Грудня 2009, 13:41:20 »

Vira! дякую... хай Бог поверне вам сторицею...
Записаний

Анжеліка
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #4 : 04 Грудня 2009, 13:42:41 »

русо-туристо! не хочеться говорти про депресію... і не знаю, чим можна допомогти... сподіваюсь, це пройде і натхнення повернеться, разом із радістю і сонцем, якого зараз мені не видно...
Записаний

Анжеліка
русо-туристо
Користувач
**

« Відповідь #5 : 05 Грудня 2009, 10:19:40 »

Не сумуйте , Анжеліко ! Вірте у краще , і воно обовязково збудеться . У вас буде все добре !  Підморгую
Звісно , коли в житті присутній фізичний чи емоційний біль , то часто опускаються руки і не видно полегшення . Але ні в якому разі не можна здаватись .  Все , що нам людям залишається в цій ситуації - це подолати цю проблему і вірити в себе і свої сили ! 
Тисячі ваших прихильників по всій Україні вірять , що у вас все буде добре !  Усміхнений
Звісно ,і  є люди , які готові  вам допомогти , лише , якщо би вони знали , яку проблему слід вирішити .   Підморгую
« Останнє редагування: 05 Грудня 2009, 23:33:42 від русо-туристо » Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #6 : 07 Грудня 2009, 11:16:05 »

я теж вірю, що все буде добре!!!!!!!!! дякую за підтримку!
Записаний

Анжеліка
squirrel
Новачок
*

« Відповідь #7 : 31 Жовтня 2010, 13:29:54 »

Декаполіс. Проникнення… Намагалася знайти цю роботу на сайті, але мені це так і не вдалося (напевно погано шукала) :-)  Натомість передивилася весь каталог Ваших робіт. Анжеліко, той світ який Ви відображаєте у власній творчості -  це те, що Ви хотіли би бачити навколо? (тобто перед створенням нової роботи Ви вибудовуєте в уяві щось казкове, можливо ідеалізоване, створюєте якійсь план) чи навпаки – щось що оточує, що Вас вражає…відображаєте у своїх роботах? Іншими словами – це мрії втілені у щось реальне чи це реальність відображена у чомусь ідеалізованому…

Стосовно Ваших слів «мій світ руйнувався у мене на очах і я нічого не могла вдіяти.. у такому стані я не мала права творити»: в такі періоди повинні діяти інші (близькі, друзі, просто ті, хто поруч) і вони не завжди можуть самі здогадатися що щось не так, інколи важливо просто не ховати щось в собі і не намагатися подолати все самостійно! Якщо Ви даруєте світу і людям щось світле, позитивне  - то чому, наприклад, не чекаєте позитиву чи чогось хорошого від них ?!)) (останнє - це не було запитання для відповіді, думаю, що відповідь з цього приводу  - то Ваше особисте)
Записаний
АНЖЕЛІКА
Модератор
Старожил

« Відповідь #8 : 31 Жовтня 2010, 16:15:26 »

цієї роботи й справді немає на сайті... а про інше - я не боюся говорити.... просто не хочу, бо ті, хто нищив мій світ не заслуговують, щоб я про них зайвий раз згадувала))) це вже стало минулим. я знову ходжу, живу і творю)
дякую за підтримку!
« Останнє редагування: 03 Листопада 2010, 22:56:31 від АНЖЕЛІКА » Записаний

Анжеліка
Сторінок: [1]   Нагору
Друк
Перейти в: